Vatromet svoje korijene vuče od prije tisuću godina. Od davnina se koristio za uveličavanje različitih proslava i obljetnica. Moderna tehnologija učinila je svoje pa se danas u određeno doba godine sukladno zakonskoj regulativi i materijalnim mogućnostima mogu kupiti određeni proizvodi i svatko si može napraviti svoj mali vatromet.

Vatromet je savršen izbor za podizanje jednog događanja na sasvim novu razinu. Bez obzira radi li se o privatnim proslavama, korporativnim događanjima ili proslavama u organizaciji JLS-e (gradova, općina, turističkih zajednica) vatromet je sigurno ono što će privući i oduševiti prisutne.

Sukladno zakonskim propisima tijekom godine vatromete mogu izvoditi isključivo poduzeća koja za to posjeduju potrebna ovlaštenja, stoga vas pozivamo da nam se obratite sa povjerenjem. Na Vama je da naručite, a preostalu organizaciju i brigu oko odobrenja prepustite nama.  Sukladno vašim željama pripremiti ćemo vatromet koji će razveseliti društvo i posjetitelje, a vašu proslavu obilježiti notom za pamćenje.

Prijavi se na naš NEWSLETTER