Kada su vjenčanja u pitanju svatko želi da njegovo bude po nečemu jedinstveno, drugačije od ostalih, pa čak i bolje od onih kojih se svi kasnije sa oduševeljenjem prisjećamo razmišljajući kako smo se dobro proveli. Naša je želja da Vam to omogućimo i učinimo vaš dan posebnim, a vas sretnima.

U mogućnosti smo ponuditi vam cijeli niz pirotehničkih efekata – od klasičnog vatrometa, specijalnih efekata za prvi ples, kao iznenađenje za vrijeme rezanja torte ili nešto treće...bez obzira za koje se efekte odlučili možete biti sigurni da ćemo vam osigurati prikladno rješenje, personalizirano baš za vas, uzimajući u obzir emocije, kvalitetu i sigurnost kao najvažnije elemente. Ništa ne prepuštamo slučaju, sve se planira do najsitnijeg detalja – od pridobivanja potrebnih odobrenja za izvođenje vatrometa i specijalnih efekata, do izrade koreografije i same izvedbe od strane naših licenciranih tehničara.

Čarolija vatrometa  za vaše svadbeno slavlje očarati će i iznenaditi vaše goste, a vama stvoriti uzbudljivu i jedinstvenu uspomenu na taj poseban dan koju ćete nositi u srcu cijeli život.

Prijavi se na naš NEWSLETTER

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-12-10 17:25:17