Klasek pirotehnika

Klasek pirotehnika predstavlja tradiciju osvjetljavanja neba već 25 godina. Od prošle godine ova izuzetno tražena pirotehnička sredstva dostupna su i na našem tržištu. Klasek je trenutno najveća tvrtka u Češkoj i jedan od najvećih distributera zabavne pirotehnike u Europi. Asortiman od preko 1500 različitih proizvoda svih kategorija (F1, F2, F3, F4, P1, P2, T1, T2), od zabavne pirotehnike do proizvoda za profesionalne vatromete i specijalne efekte znak su da će svaki korisnik pronaći za sebe upravo ono što traži.


Kvaliteta

Trgovačka marka Klasek na prvo mjesto stavlja kvalitetu i cijenu, s time da kvaliteta najčešće nadmašuje  standarde u određenoj cjenovnoj kategoriji. Svojim kupcima ne nudimo samo prazne lijepo dizajnirane kutije već svaki kupac dobiva maksimum za svoj novac, a to su jačina i kvalitetni efekti. Naglasak je na korištenju kvalitetnih, čistih komponenti te funkcionalnosti individualnih proizvoda. Nove ideje i tehnička rješenja koja primjenjujemo na svoje proizvode odraz su uvažavanja želja korisnika koji na taj način doprinose stvaranju novih naprednijih proizvoda.


Skladišni prostor

Jedan od najvećih distributivnih centara pirotehničkih sredstava veličine preko 9000m² omogućuje promet od preko 300.000 kartona robe godišnje i distribuciju u više od dvadeset zemalja Europe.


Sigurnost

Svi proizvodi izrađeni su u skladu sa europskim direktivama te certificirani sukladno europskim standardima, a ujedno posjeduju potrebna odobrenja za promet i uporabu na našem tržištu.


    		            

Prijavi se na naš NEWSLETTER

Tečaj €/kn: 7,53450 2023-12-10 18:00:59